wyszukiwanie zaawansowane
1 » Recenzje2
0123456
0

Kategorie

Dodatkowe opcje przeglądania

Opinia o produkcie

Recenzje

WISPORT SPARROW II Plecak taktyczny 30l. *olive

WISPORT SPARROW II Plecak taktyczny 30l. *olive

Ocena produktu 5/5

Jestem zachwycony produktem. Po ponad roku intensywnego użytkowania (użytkowany codziennie na uczelni i po kilka razy w miesiącu na wypadach w góry lub do lasu), nie ma żadnych uszkodzeń, nie licząc lekkiego…

Autor recenzji: Kamil
Data napisania recenzji: 07-09-2019

LEATHERMAN Multitool Skeletool CX

LEATHERMAN Multitool Skeletool CX

Ocena produktu 5/5

Z małymi potknięciami w wysyłce, w efekcie wszystko OK, polecam sprzedawcę, produkty bez zastrzeżeń.

Autor recenzji: Bogdan
Data napisania recenzji: 01-03-2019

LEATHERMAN Multitool REV

LEATHERMAN Multitool REV

Ocena produktu 5/5

Wszytko dojechało szybko i wszelkie problemy załatwione profesjonalnie. Polecam sklep i produkt.

Autor recenzji: Iza
Data napisania recenzji: 31-12-2018

TEXAR Plecak taktyczny TXR 25 l. *ucp

TEXAR Plecak taktyczny TXR 25 l. *ucp

Ocena produktu 4/5

Plecak jak plecak. Konstrukcja ta sama od lat. Liczę że będzie trwalszy od poprzednika. Poprzednik wytrzymał 5 lat.

Autor recenzji: Bartłomiej
Data napisania recenzji: 11-12-2018

LEATHERMAN Multitool REV

LEATHERMAN Multitool REV

Ocena produktu 5/5

bardzo serdecznie polecam zakupy w tym sklepie, obsługa rzetelna oraz bardzo szybka przesyłka, a co do produktu.... spełnia te oczekiwania jakie przed nim stawiałem. bardzo polecam i napewno wroce tu…

Autor recenzji: Mariusz
Data napisania recenzji: 04-12-2018

LEATHERMAN Multitool WINGMAN

LEATHERMAN Multitool WINGMAN

Ocena produktu 5/5

Szybka, sprawna przesyłka. Wszystko zgodnie i profesjonalnie. Polecam sklep.

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 15-10-2018

LEATHERMAN Multitool SIDEKICK

LEATHERMAN Multitool SIDEKICK

Ocena produktu 5/5

To jest idealny stosunek ceny to bardzo wysokiej jakości.

Autor recenzji: PIOTR
Data napisania recenzji: 03-10-2018

Pokrowiec na plecak WISPORT 30-40l. *czarny

Pokrowiec na plecak WISPORT 30-40l. *czarny

Ocena produktu 5/5

Idealnie pasuje do sparrow 30l wykonany z wytrzymałego wodoodpornego materiału + za praktyczny worek dzięki któremu można wrzucić spokojnie do plecaka i się nie przejmować że się poplącze z innymi rzeczami.

Autor recenzji: Hubert
Data napisania recenzji: 26-09-2018

WISPORT SPARROW II Plecak taktyczny 30l. *czarny

WISPORT SPARROW II Plecak taktyczny 30l. *czarny

Ocena produktu 5/5

Rewelacyjny plecak.Mnóstwo kieszeni,widać zdecydowaną poprawę w porównaniu ze sparrow1.Niezwykle funkcjonalny i solidny.Z nim powiedzenie „Polak potrafi”nabiera wieksze znaczenie;)

Autor recenzji: Damian
Data napisania recenzji: 24-09-2018


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl